Strand weekend.

Som afslutning på vores sommerferie tog vi sammen med nogle venner til Lewis Beach (små 3 timers kørsel fra Point of Rocks). Lise og pigerne, samt Leslie, Abby og Owen kørte fredag formiddag. Det var så planen at Jim og Torben skulle køre sammen når Jim havde fri. Torben kunne så passende bruge tiden på havearbejde da vi ikke havde været hjemme i næsten 10.
Vi have et par dejlige dage på stranden sammen med vore venner. Mette og Owen forsøgte igen i år at grave sig ned til kineserne…… Det lykkes næsten.

IMG_1512.JPGTrine og Abby er begge et par rigtige teenage tøser for dem var det vigtigste naturligvis at få sol.IMG_1500.JPG
Vi havde medbragt vores drage og havde stor fornøjelse af at flyve med den. Tror vi fik at par timet til at gå på den måde.
IMG_1524.JPG

IMG_1492.JPG
Sarah hyggede sig med dels at bade og lege med de andre eller undersøge om vi havde medbragt nogle spiseligt… Det er jo altid hyggelig med en snack eller to.
Alt i alt en dejlig afslappende weekend inden arbejdet kaldte for Jim og Torben. De stod således op kl. 05.00 mandag morgen for at kører tilbage til Frederick så de kunne være på arbejde kl. 08.00. Lise, Leslie og børnene kørte hjem senere på formiddagen efter at alle havde fået morgenmad og bilen var pakket.

IMG_1504.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.