Husk 11 September MC tur

Lise og jeg deltog i den årlige husk 11 September motorcykel tur (9/11 Memorial ride) fra Washington Dulles lufthavn til Pentagon. Turen er på mange måder en meget følelsesladet tur, da det er en mindehøjtidlighed for dem som mistede livet som følge af terror angrebet på Pentagon den 11 September 2001. Vejret var fint, så det var en dejlig lejlighed for os at tilbringe noget timer sammen med dels mine MC venner, men også med hinanden.

Vi måtte tidlig hjemmefra da vores mødested (Dulles Expo center) ligger en lille time fra Point of Rocks. Derefter kørte vi som en gruppe til lufthavnen, hvor vi i grupper bliver lukket ind på selve lufthavnsområdet hvorfra vi kører til air and space museum som er start punktet for turen. Her bliver der afholdt en midetale for de faldne inden start, samt motorcykel politiets opvisningshold fremviser deres evner på motorcykel.
Desuden åbner de for air and space museum så vi har mulighed for gratis at gå rundt i en lille time og se på fly udstillingen inden vi kl. 10:30 starter turen, hvor vi i grupper på 30 motorcykler forlader lufthavnen og i samlet flok kører en fastlagt ture til Pentagon. Politiet har på forhånd blokeret alle indfaldsveje, så hvis man ikke er på 2 hjul er men ikke velkommen 🙂

Turen ender ved Pentagon’s 11 September monument for de faldne, hvor vi tilbragte en halvtimes tid inden Lise og jeg begynde turen hjemad imod Point of Rocks. Nedenfor nogle billeder for vores tur.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.