Halloween

Halloween, der har sit afsæt i de engelsksprogede lande, har en nær tilknytning til Allehelgensaften som i dansk tradition altid falder den første søndag i november. Halloween i USA fejres altid den 31. oktober.

Traditionen tro, har pigerne siden starten af October da kataloget med kostumerne ankom med posten, næsten daglig spurt Lise hvornår de kunne gå ud og købe deres udklædning. Næsten daglig har deres valg også ændret sig 🙂 så ca. en lille uge før selve dagen, tog de så afsted for at købe deres udklædninger. Trine var i år en vampyr. Mette og hendes veninder besluttede at de skulle være superhelte. Nogle var derfor Batgirl og Mette Robin. Sarah var en græsk gudinde.

Weekenden før Halloween gik vi så igang med udsmykningen af huset med gravsten, osv. Fredag som var Halloween havde pigerne fri fra skole 2 timer tidlig og Torben kom hjem kl. 15.00 for at sætte lys op, samt de sidste levende dekorationer som ikke så godt kan klarer regn og dårlig vejr. Lise hente pizza til aftensmad og kl. 17:30 begyndte vores gæster at ankomme. 1,2,3 var alle i deres udklædning og havde spise pizze. kl. 18:00 begyndte de så deres runde med “Trick and Treat”. Lise gik med de mindste af pigerne. Trine og Mette fik lov at gå rundt selv sammen med deres venner. Torben blev hjemme for delte slik ud til de børn som havde mod til at komme op til vores hus 🙂 sammen med Dave (Zhanna’s far) som vi plejer. Det slutter kl. 21.00. Hvorefter alle elektrisk udstyr blev fragtet ind i garagen for natten. Vigtigst var at alle havde en rigtig god aften.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.