Pumpkin Patch at the Summer’s farm

Teenager alderen har for alvor indtruffet i familien Madsen! I år ville Trine hellere ud til heste farmen, end nyde en sjov græskar dag på Summer’s farm sammen med mig og Mette og Sarah. Desuden gad Mette ikke og med hvis ikke hun måtte få en veninde med!
Så Trine blev erstattet med Mettes veninde; Kelsey, og Sarah fulgte glad og frejdig med uden kriterier for hverken det ene eller andet. (Dejligt hun kun er 9…)
Summers farm er en årlig tradition, som vi har besøgt hvert år i Oktober måned siden Sarah’s første leve år! Så de sidste 9 år! Og vi har efterhånden haft mange venner og familie medlemmer med dertil.
Alt i alt er det nu nok mest mig og pigerne, Torben er rigtig go’ til at finde en undskyldning for ikke at ta’ med; så som bil vask, plæne klip, reparation af et eller andet, eller en meget vigtig motor cykel tur…!
Højde punktet et traktor turen ud til græskar marken, hvor vi selv kan vælge nøjagtig den græskar som passer lige præcis i,størrelse, farve og facon.
Reglen er, at man selv skal kunne bære den hen til traktoren og hen til bilen når vi skal hjem.
Derudover er der jo alle de forskellige børne venlige og barnlige sjæle aktiviteter, som hø rutsche banen, hoppe pude, og ikke mindst laburenten i det meterhøje majs korn, som altid er en risiko at lade mig lede, da jeg absolut ikke har hverken sted- eller orienterings sans! Så vi har et par enkelte gange været nød til at lave vores egen sti ud i civilisationen igen;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.