Mette’s 13 års fødselsdagsfest i Danmark

Mette har længe ønsket sig muligheden for at fejre fødselsdag i Danmark, men pga. at hendes fødselsdag ligger i slutningen af November har det været et problem at få det til at passe med skole fridage, og ferie. I år besluttede vi os for at tage til Danmark i Thanksgiving ferien. Således at Mette kunne få hendes ønske opfyldt. Til alt held havde Mette og Sarah kun halve dage i skolen mandag – onsdag, så deres fravær var ikke noget problem. Vi fik lov at tage Trine ud af skolen imod at hun fik lavet hendes lektier imens vi var i Danmark. Så Trine og Torben havde travlt med matematik i flyet på vej til og fra Danmark. Desuden havde Trine noget skriftlig arbejde som hun også fik afsluttet i flyet, så de 8 timer blev brugt produktivt og effektivt. 🙂

Fødselsdagen blev fejret i Dyssegårdens gildesal hvor alle var inviteret til morgenkaffe, derefter havde vi en dejlig dag sammen, hvor dels børnene samme hyggede sig med forskellige aktiviteter og vi voksne kunne få hygget og snakket. Mette sage på vejen hjem at hun syntes det havde været en rigtig dejlig dag, så mange tak til familien for at være med til at gøre dagen special for Mette.

Søndag morgen skulle vi så tidlig op (selvom det var Mette’s fødselsdag). Vi skulle i lufthavnen og rejse tilbage til USA. Mette havde dog tid til at åbne gaver fra morgen stunden inden vi skulle ud af døren.

Hjemme igen blev Mette’s fødselsdag fejret på Red Robin – en burger restaurant som Mette gerne ville spise aftensmad på og hvor de sang fødselsdagssang for hende imens hun fik en is dessert.

Nedenfor billeder fra Mette’s fødselsdagsfest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.