Dansk Julefrokost

Dansk Julefrokost

Traditionen tro blev der igen i år afholdt dansk julefrokost for vores amerikanske venner og naboer. Vi havde inviteret 30 voksne og 16 børn til Julefrokost kl. 18:00.

DSC_6857
Menuen bestod af:
Sild med hjemmelavet karrysalat, fiskefiler, frikadeller med rødkål, grønkål med skinke, samt hvide og brune kartofler. Naturligvis afsluttet med Risalamande med kirsebær sovs. Der blev serveret snaps, og carlsberg øl (almindelig og elefant).

Lise havde som altid utrolig travlt i køkkenet op til julefrokosten med at forberede maden, så det kun skulle varmes inden serveringen, men der var naturligvis nogle ting som skal laves i sidste øjeblik. Ekstra bord og stole have vi lånt hos naboer. Børnene spiste først, så vi voksne kunne nyde vores mad i ro. De af vores venner og naboer som har været inviteret til vores julefrokost før, nævnte at denne begivenhed er en af de ting de ser frem til hver år til jul. De af vores gæster som var inviteret for første gang var dels imponeret over at Lise have lavet alt maden selv, men også over at alle sad samlet og spiste hvilket er helt anderledes end hvad man normalt gør i forbindelse med fester her i USA, hvor man typisk inviterer til stående buffee og derefter ta-selv-bord.

DSC_6837

Desuden havde vi planlagt pakkeleg. Igen lod vi børnene spille først og derefter voksne.

DSC_6887

For Lise og jeg var det en oplevelse at se vores gæster kaste sig ud i pakkenlegen med liv og sjæl og inden længe blev der livligt bytte pakker på tværs af bordret.

DSC_6933

 

Der blev festet og hygget til langt ud på de små timer. Ekstra hyggeligt var det at Brian og hans amerikanske kone Dawne havde mulighed for at deltage. Brian arbejde for United Airlines og vi mødes i forbindelse med mit arbejde hos United Airlines i Newark Airport i Februar. Siden er vi blevet gode venner og har mødet nogle gange i løbet af sommeren, så en dansk julefrokost var noget han så fremtil.

 

DSC_6842

Alt i alt en hyggelig aften med glade gæster, go mad og julehygge som vi kender den bedst.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.