Juleaften

Juleaften

Det er jul det er cool, det er nu man hygger sig mest – synger MC Einar hver år i radioen i Danmark og er det tidspunkt i December måned vi alle ser frem til med gløde og forventninger. Igen i går stod den for os på travlhed til det sidste. Pigerne sidste skoledag var den 23 December og jeg arbejdede frem til kl. 18.00. Lise havde juleafslutning med hendes arbejde den 22. December, men havde travlt det meste af dagen med de sidste detaljer for julemiddagen og sammen med Sarah ligge sidste hånd på pyntningen af juletræet.

DSC_6977

Om morgenen Juleaftensdag gik Lise og pigerne så igang med at lave juleslik som pigerne senere på dagen havde travlt med at dele ud til naboerne. Det er en tradition her i USA, at man bytter juleslik og kagen juleaftensdag.

DSC_6972

Mette og Sarah havde travlt med at male småkager med farvet glasur, imens Trine lavede konfekt.

 

DSC_6971

Til frokost havde Lise lavet det dejligste julebord med alle de dejlige ting som hører julen til. Fisk, sild, frikadeller og pålæg fra slagteren.

DSC_6979

Eftermiddagen gik med indpakning af de sidste julegaver, samt at Lise forberedte en dejlig julemiddag til os alle. Så selvom der var travlhed til det sidste kunne vi slappe af med en dejlig julemiddag kl. 18.00.
Pigerne havde forberedt en julekoncert for os som de havde set frem til at fremfører for os efter middagen.

2014-12-24 20.51.57

Pigerne henholdsvis spillede på deres instrumenter og sang amerikanske julesange som de havde øvet på dels hjemme, men også i løbet af december måned i skolen. Derefter var der risalamande hvor deres far i år gik mandelgaven, inden vi skulle danse om juletræ og igang med hvad alle havde ventet på med spænding. Nemmelig at åbne julegaver. Nedenfor et billede af pigerne og deres gaver. En tak til familien for gaver til dels Lise og jeg, men også til pigerne.

DSC_6997

DSC_6996

DSC_6998

kl. 22:30 have vi åbnet alle gaverne og sad nu i stuen omgivet af gaver og gavepapir. Det var Trine der nævnte at klokken ikke var mere. Lise og Jeg troede begge at vi var tættere på midnat. Som noget nyt for os samlede pigerne deres gaver sammen og forsvandt op på deres værelser. Så kunne deres gamle forældre pænt sidde selv nede i stue og drikke kaffe og nyde det sidste af vores adventskrans.

Senere gik Mette og jeg dog igang med at installerer hendes nye Skylanders spil på vores WII i kælderen.

2014-12-24 23.27.44

Trine og Sarah havde pakket sig ind i deres nye tæpper på deres værelser og kl. 23:30 nævnte Sarah at hun gerne ville i seng. Hun var træt, men omvendt havde det jo også været nogle lange skoledagen frem til juleferien.

2014-12-24 23.29.17

2014-12-24 23.28.53

Juledag sov vi alle længe, men til sidst måtte vi ned for at se om julemanden havde været på besøg i løbet af natten.

2014-12-25 09.36.06

Det er også første år Lise og jeg ikke er blevet rykke ud af sengen tidligt når pigerne er vågnet for at de skulle åbne deres gaver. Der er ingen tvivl for os om at de er blevet ældre hvilket jo er dejligt. Trine havde valgt at sove næsten til middag, så Mette og Sarah åbnede deres gaver først.

DSC_7001

Alle tre piger fik tæpper af julemanden. Kan forstå at man ikke kan havde tæpper nok i deres alder 🙂

Som afslutning på vores julehilsen, vedlægger jeg er par billeder af lises flotte dekorationer som hun lavede i starten af december. Håber alle havde en rigtig god juleaften.

2014-12-06 12.21.402014-12-06 11.56.12

 

Rigtig god jul fra familien Madsen

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.