Julehilsen

Scan-151203-0003

En magiske tid er kommet med levende lys og duften af gran,
Med smil, latter og gode tanker,
Med kager og gaver af alle slags
Men mest af alt en tid med familie og venner,
Og en glædelig jul dette julekort bringer.

(Et klik på nedenstående links fremhævet med blå vil vise nyheder tidligere viser her på hjemmesiden).

2015 vil blive albummet som afslutter et stort kapitel af Torbens arbejdsliv og være begyndelsen til et uafhængigt og selvstændigt Amerikaner liv, uden livline eller sikkerhedsbælte arbejdsmæssigt. Pr 1. Januar 2016 begynder Torben på hans nye arbejds plads hos Beumer i New Jersey, hvor han vil have hjemme kontor her, og køre op til dem i ny og næ, samt rejse ud til kunderne der hvor de måtte være.

Dette år har også været begyndelsen på et nyt kapitel i Lises arbejdsliv, eftersom hun blev tilbudt nyt arbejde hos vores familie tandlæge som fuldtids ansat med masser af nye og større udfordringer arbejdsmæssigt, og ikke mindst på hjemmefronten, hvor pigerne nu kommer hjem alene og selv skal sørge for lektier og mindre gøremål i huset. Det har og er stadig en ny tilværelse som vi alle gøre vores bedste til at vænne os til.

20140415-221831.jpg
Besøg fra Danmark har slået alle rekorder i år!
Men først tilbragte vi påsken i Phillidelphia, Pennsylvania, USAs første hovedstad. Sarah var stadig en mellemting mellem en haletusse og et æg, da vi besøgte friheds klokken og den berømte statue af Sylvester Stallone, The Rock, første gang, da Trine og Mette stadig kunne sidde begge to i een klapvogn.

DSCN0942

Maj måned udfoldede sig med et skønt besøg af Familien Thorning, som vi indtog frilufts badet med, hyggede på terrassen, grillede, tog et mad kursus (Annette og Lise) Ford bil udstilling (Bent og Torben), nød en turist dag i DC, og ikke mindst fik shoppet…

2015-06-22 10.31.46
Juni måned var knap så spændende, idet Lise i samråd med hendes brystlæge, valgte at få fjernet det andet bryst. Lise fandt 3 knuder, og efter mammogram og ultra scanning viste det sig, at den ene af de 3 var et forstadie til en hormon betinget kræft, som under normale omstændigheder kunne forblive sådan, og aldrig udvikle sig til kræft, men med hendes tidligere kræft situation, var der ingen grund til at løbe nogen risici, så beslutningen var meget let, at få det fjernet.

Juli kom med endu mere sol og sommer og endnu mere hygge på terrassen, hiking i skoven med et spil terninger i baglommen (Lasse) i dejlig selskab hjemme fra med besøg af Familien Kringel. Det var et dejligt distraktion ovenpå en træls operation. Desuden fik vi besøg af familien Jørgensen og familien Delong.

Sommerferien blev nydt til fulde i Cape Coral, Florida, takket være vores kære naboer, Jack og Karen, som havde et tomt hus stående og gerne ville have nogen til at tjekke det. En super skøn uge med privat svømmepøl i baghaven…
August månded bød på en uges ferie i vores ferie paradis, The Smokey Mountains, Tennessee. Denne gang havde vi fået lokket vores gode naboer Familien Bejna (polakkerne)med. En super skøn og oplevelses rig ferie i naturen, med et glimt af bjørne, en allertiders rafting tur på floden, i en gummibåd, og ikke mindst fik vi introducerede dem for Tennessees Moon shine…
Og inden vi nåede at blinke med øjnene, ringde det nye skoleår ind, og Trine fik travlt med sit sophemore år på highschool og sit første år på CTC (Carreer and Technolegy Center)samt Junior Varsity fodbold holdet, og nu en ny udfordring i atletik med stang spring og sprint.

Mette påbegyndte sit afsluttende år i Midddleschool – tænk sig hun er en kommende Freshman på Highschool i 2016…
Og Sarah vores lille gavtyv, er nået helt frem til 5.Klasse og dermed også sit sidste år i Elementary school! Hvilket rent faktisk betyder, at Torben og jeg også graduere fra Elementary schoolen efter 10 år med børn der!
Endnu en highlight med et dansk besøg, iform af Torbens mors fætter Asbjørn og Bente, som vi også hyggede og sightseede med.

Efteråret sneg sig ind over os med en kold Halloween og Thanksgiving meldte sin ankomst alt for tidligt (hvis I spøger os), hvor vi tog en tur til Mainsville,Ohio
(som Trine engang bildte hendes lærer ind var Hawaii…)hvor vi besøgte vores venner, familien Van Andel.
Højdepunktet for Mette, udover hendes fødselsdag selvfølgelig var helt klart, hendes test for hendes sorte bælte i karate. Det gjorde hun fantastisk godt, og er hermed nu den 3. med sort bælte i familien.
Besøg fra Danmark er sandelig og heldigvis ikke ebbet ud endnu, således har vi den store glæde af at få lov at holde jul med mormor og morfar samt niece-kusine Kristine.

Magien mærkes, de levende lys er tændt, duften af gran fra juletræet, samt duften af nybagte kager, lyden af latter og gode tanker, og mest af alt, tiden med familien som lige er ankommet, – nu er det jul.

Glædelig jul alle sammen, med ønsket om et spændende, sundt og lykke bringende nytår.
Familien Madsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.